Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOKOM 16 GODINA ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA ELENA I JUGOSLAV STVORILI PUNO USPOMENA: Teška odluka naslednika imperije Karić

Jugoslav Karić najzad je prihvatio činjenicu da je rastanak sa Elenom definitivan, pa je odlučio da proda jedinu nekretininu koja je ostala u zajedničkom vlasništvu.

 9969 Izvor: Instagram/Jugoslav Karic/ATA/Anotnio Ahel

Jugoslav Karić i Elena Karaman razveli su se nakon 16. godina braka, i dok je dizajnerka brzo krenula dalje sa emotivnim životom, činilo se da se naslednik imperije Karić nadao pomirenju. Međum, kako je rastanak definitivan Jugoslav je rešio da rasproda sve nekretnine koje su bile u zajedničkom vlasništvu. Sada je na red došla i vila u Ljutoj kod Kotora, gde je sa bivšom izabranicom proveo mnoge lepe trenutke.

Naime, po venčanju Jugoslav i Elena kupili su i opremili vilu u Ljutoj u Boki Kotorskoj vrednu 2 miliona dolara, te su umeli tokom leta i po dva meseca tamo da odsednu.

Možda će vas zanimati

Tokom 16 godina života pod istim krovom nekadašnji emotivni partneri stvorili su puno zajedničkih uspomena, koje Jugoslav želi da zaboravi.

Kako piše "Blic" četvorospratna kuća nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv e, a prema rečima meštana, četvorospratnica je stavljena na prodaju jer Jugoslav navodno ne želi da poseduje nekretnine koje ga podsećaju na šesnaestogodišnji brak sa bivšom suprugom.

Elena nije skrivala koliko joj je bio težak trenutak kada se iselila iz njihove zajedniče vile na Kosmaju. 

 "Opraštanje od kuće, koju sam nekada davno, odsanjala i donela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga, koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me sa mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale.. ona mene.. ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve, za lično i kolektivno dobro.

Bile smo jedna drugoj učiteljice, ona meni o cikličnosti bez kraja i početka, o večitom kvantnom sada, o svetovima izvan pojavnog, kristalnim frekvencijama, elementalima i mom domu - onom u grudima koje kuca ritmom sazvežđa iz koga dolazim.. A ja njoj o nestrpljenju, tugama i radostima, snovima manifestovanim i onim koji su večito ostali da se klackaju sa one strane ispunjenja..

I eto... To je naša priča. Ima ona i nekih setnih momenata..", napisala je tada Elena. 

Možda će vas zanimati

Izvor: Lepa&Srećna 

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije