Jelena Karleuša otputovala je s ćerkama u Pariz kako bi devojčice proslavile rođendan. Atina i Nika, među kojima je godinu dana razlike, rođene su na isti dan, 7. septembra, a mama je rešila da im priredi posebno iznenađenje.

Tata Duško Tošić nije proslavio rođendan s ćerkama jer se trenutno nalazi u Istanbulu, gde brani boje fudbalskog kluba "Kasimpaša", ali budno prati svaki korak svojih dama.

Iako supurg nije bio u prlici da krene s njom i ćerkama, Jelena je pronašla idealnog partnera za put - njenog menadžera i producenta, a pre svega prijatelja, Zorana Birtaševića.

Jedan od snimaka koje je objavila na Instagramu otkrio je kako su se provodili - dok je Jelena uživala da pozira i razgleda po luksuznim buticima, Zoran je strpljivo čekao.

jelena i dusko nisu zajedno u parizu
Instagram/Jelena Karleusa 

Zoran je već 10 godina Jelenina desna ruka, i u karijeri ali u privatnom životu.

"Malo ko od nas ima tu sreću da upozna prijatelja za čitav život, prijatelja koji se žrtvuje i bori za nas kao otac, brat… Prijatelja u dobru, a najviše u zlu. Imala sam tu sreću, upoznala sam čoveka koji mi je postao najveći oslonac, podrška, saobrac, i brat. Čoveka koji je postao moj najverniji saradnik u ovoj zemlji u kojoj doživljavam samo sputavanje, nerazumevanje, napade i medijski linč. Niko se za mene nije borio, sem moje majke i moje tetke, kao Zoki.“", napisala je jednom prilikom Jelena o Birtaševiću.

  Izvor: Lepa&Srećna