Pre nešto više od godinu dana kompanija Adria Media Group lansirala je Kurir televiziju, čime je stvorila jedinstvenu medijsku platformu sa četiri kanala komunikacije: štampanim izdanjem, veb-sajtom, televizijom  i društvenim mrežama.

Zahvaljujući najvećoj integrisanoj redakciji na Balkanu, Kurir je prepoznatljiv po aktuelnim temama, brzim i tačnim vestima i informacijama sa lica mesta, a po rezultatima uvek je među vodećim medijima. Dnevni list Kurir je po Ipsosovim podacima za avgust na drugom mestu po čitanosti u Srbiji, a veb sajt Kurir.rs jedini je sajt u Srbiji, koji uspeva da osvoji prvu poziciju u svih pet kategorija Gemiusa: po broju korisnika, prosečnom dnevnom broju korisnika, broju poseta, broju otvorenih strana i ukupnom vremenu provedenom na sajtu. To ga čini medijem sa najboljim performansama, najlojalnijom publikom na tržištu i sajtom na kojem posetioci provode najviše vremena.

U samo godinu dana, Kurir televizija se po gledanosti pozicionirala u sam vrh među kablovskim kanalima, a najnoviji Nilsenovi podaci pokazuju da je pretekla neke koje postoje godinama. S obzirom da svakog radnog dana proizvede više od 6 sati premijernog programa, stala je rame uz rame sa televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Uspeh Kurir televizije rezultat je spoja najkvalitetnijeg domaćeg programa, ekskluzivnog i originalnog sadržaja, ali i posvećenosti i profesionalizma multidisciplinarnog tima naše medijske kuće. Ovaj tim čine kreativni i produkcijski profesionalci koji su, zajedno sa najvećom redakcijom na Balkanu, kreirali nove formate po meri gledalaca. Sa novim emisijama, premijernim serijskim programom i novom sezonom popularnih formata, Kurir televizija dobija najkvalitetniji televizijski program i nastavlja svoj put ka vrhu, iz sve snage!   

NAJKVALITENIJI TELEVIZIJSKI PROGRAM IZ NAJVEĆE REDAKCIJE NA BALKANU!

Urednici zabavne i infomativne redakcije, Bojana Kesić i Zoran Mihajlović, ne kriju zadovoljstvo jer je program jesenje sezone koncipiran s posebnom pažnjom, u skladu sa željama i očekivanjima gledalaca.

Bojana objašnjava da nova televizijska sezona u segmentu zabave donosi novi izgled dobro poznatih emisija poput Pulsa Srbije i Sceniranja i potpuno novu Redakciju, koja će sada ići kao jutarnji program, trajati duže i biti još bogatija temama i gostima. „Donosimo i nove termine emitovanja. Redakcija će da se emituje od 7 do 10 sati svakog radnog dana, Puls Srbije od 11.30 do 14 sati svakog radnog dana, a Sceniranje nedeljom od 21 sat.“

Zoran ističe da se proširuje obim informativnog programa. „Kroz brze petominutne vesti koje se emituju u 5 minuta do punog sata gledaoce ćemo informisati od 7.55 ujutro. Uvodimo i Popodnevni dnevnik u 16.55. Centralni dnevnik ostaje u istom terminu 18.55, dok Večernji dnevnik, na koji smo naročito ponosni zbog odlične gledanosti, emitujemo od 21.45. Osim dodatnih termina vesti i uvođenja Popodnevnog dnevnika, pobednički koncept nećemo menjati. Nastavićemo da informišemo brzo, tačno i koncizno“, zaključuje prvi čovek informative.

Oboje tvrde da imaju sjajne voditelje i da su sigurni da će gledaoci zavoleti i nova TV lica koja donose novu energiju.

IZ SVE SNAGE, ZA TEBE! ZA SRBIJU!

Iz sve snage te budimo

Od danas te budi “Redakcija”, novi jutarnji program Kurir televizije. Čekaju te otvorene reakcije na udarne priče iz medija, a svakodnevno će redakcija Kurira, u prepoznatljivom stilu, otvoriti svoja vrata uz najaktuelnije teme i zanimljive goste. Harizmatični voditeljski par, Olja Lazarević i Goran Anđelković, razbudiće te svojom energijom i šarmom, a zatim će te provesti kroz najnovije vesti iz najrazličitijih sfera i pomoći ti da se na jednom mestu informišeš i to iz najvažnijih izdanja štampanih i online medija. Čekaju te lokalne, regionalne i vesti iz sveta, tematski prilozi o aktuelnim dešavanjima, priče iz svakodnevnog života, aktuelni sagovornici i mnogo zabave. Poslednji sat emisije posvećen je životu poznatih, a kroz njega te vodi Anastasija Čanović. Od danas te mi budimo, iz sve snage!

“Redakcija” se emituje svakog radnog dana u periodu od 7 do 10 časova.

Voditelji: Olja Lazarević i Goran Anđelković

Olja Lazarević i Goran Anđelković
Promo 

Iz sve snage te informišemo

Svakog dana u udarnim terminima čekaju te Zoran Mihajlović i informativna redakcija sa najvažnijim vestima. Ne propusti neophodnu dozu dnevnih informacija iz Srbije, regiona i sveta. Očekuj najnovije informacije o svemu što je važno, relevantne sagovornike i slike sa lica mesta. Mi te informišemo, iz sve snage!

Popodnevni dnevnik na programu je u 16.55 časova, Centralni dnevnik u 18.55, a Večernji dnevnik u 21.45 časova.

Voditelji: Zoran Mihajlović, Marija Vasiljević i Vladimir Karalejić

Zoran Mihajlović
Promo 

Iz sve snage iz Srbije

“Puls Srbije”, sada već poznata emisija posvećena temama koje interesuju građane širom Srbije, u jesenju sezonu ulazi u novom studiju sa novim terminom. Svakog radnog dana od 11.30 časova očekuju te Miloš Anđelković, koga već dobro poznaješ i Milica Marković, novo tv lice naše televizije. U emisiji koja traje dva i po sata svom snagom te zabavljamo i informišemo. Vodimo te kroz dnevne i nedeljne teme, otkrivamo priče i tajne Srbije, donosimo zanimljivosti iz svakog kutka naše zemlje i to uz aktuelne i relevantne sagovornike. Svakoga dana nove priče, novi događaji, ljudi i predeli. Iz Srbije, iz sve snage!

“Puls Srbije” se emituje svakog radnog dana od 11.30 do 14 časova

Voditelji: Milica Marković i Miloš Anđelković

Milica Marković i Miloš Anđelković
Promo 

Iz sve snage tražimo odgovore

Svakog radnog dana i subotom u 19.20 časova voditeljke Silvija Slamnig i Jelena Pejović sa eminentnim gostima razgovaraju o najaktuelnijoj temi dana. Koncept emisije podrazumeva suočavanje sagovornika, kako bi gledaoci dobili sve informacije koje su im neophodne da bi razumeli ili sagledali širu sliku aktuelnih događaja. Voditeljke insistiraju na konkretnim objašnjenjima i jasnim stavovima, a razgovor vode do usijanja.  Svaka emisija posvećena je nekoj od najvažnijih političkih i društvenih tema. Tražimo odgovore, iz sve snage!

“Usijanje” se emituje svakog radnog dana od 19.20 časova

Voditeljke: Silvija Slamnig i Jelena Pejović

Silvija Slamnig i Jelena Pejović
Promo 

Iz sve snage te zabavljamo

Ljubitelji kuvanja, ali i svi koji vole dinamične emisije, s nestrpljenjem čekaju novu sezonu najzabavnijeg kulinarskog šoua Majke i snajke! Seku i Rašu, naše vedre voditelje, kao i nove takmičare iz porodica širom Srbije, koji vole kuvanje i uživaju u druženju, gledaćeš  svakog radnog dana u 20 časova.  Upoznaćeš nove rivale koji će da ukrste varjače u borbi za glavnu nagradu, ali treba da znaš da pravila više nisu ista. Gledaj uzbudljivo takmičenje i neizvesnu borbu za vredne nagrade, a kao i do sada, Raša će ti otkriti male tajne vrhunskog kulinarstva. Uživaj, kuvaj i navijaj za svoje favorite! Zabavljaj se sa Sekom, Rašom i našim takmičarima, iz sve snage!

“Majke i snajke” se emituje svakog radnog dana od 20 časova

Voditelji: Seka Aleksić i Raša Vlačić

Seka Aleksić i Raša Vlačić
Promo 

Iz sve snage otkrivamo

Voditeljke Ljiljana Stanišić i Vanja Camović spremile su pravi spektakl za novu sezonu.  Rezerviši termin nedeljom u 21 čas za emisiju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Očekuju te najveća imena naše estrade, poznate ličnosti koje u emotivnim ispovestima otkrivaju nepoznate detalje iz svog života. Nova sezona Sceniranja donosi nove neispričane biografije, sakrivene istine, a često i suze. Ne propusti ekskluzivne priče koje će te prodrmati, iz sve snage!

“Sceniranje” se emituje nedeljom od 21 čas.

Voditeljke: Vanja Camović i Ljiljana Stanišić

Vanja Camović i Ljiljana Stanišić
Promo 

Iz sve snage šokiramo

Šarmantna, intrigantna i vrlo neposredna voditeljka Jelena Nikolić, poznatija kao “Kontrakulturna”, i u novoj sezoni, osim dobre energije i zabave, u tvoj dom donosi i malo zvezdane prašine. Očekuj gostovanja najvećih regionalnih zvezda, koje će pričati o svojim životima i karijerama. Ipak, pripremi se za malo drugačiji razgovor, po Jeleninim pravilima: bez predrasuda, bez stereotipa, bez blama.  Očekuj neočekivano! I uživaj u životu, iz sve snage!

“Kontrašou” možeš da gledaš petkom u 23.10 časova.

Voditeljka: Jelena Nikolić

Jelena Nikolić
Promo 

Iz sve snage se takmičimo

Svakog radnog dana u 17.15 časova poznata voditeljka Danijela Pantić vodi po dva učesnika u novo takmičenje. Kroz uzbudljive igre testiraju se znanje, spretnost i brzina učesnika, a najbolji i najspretniji takmičari osvajaju vredne nagrade. Idealan način da proveriš koliko znaš, otkriješ nešto novo  ili provedeš popodne u razonodi sa svojom porodicom. Pobedi iz fotelje ili se prijavi za pobedu iz našeg studija! Takmiči se i zabavljaj, iz sve snage!

“Mozaik ” se emituje svakog radnog dana od 17.15 časova

Voditeljka: Danijela Pantić

Danijela Pantić
Promo 

Pored ovih emisija, na program stiže i premijerna domaća serija koju ćete voleti i brojna iznenađenja.

Kurir televiziju gledajte na kanalu broj 8 ako ste korisnik MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET  i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.