Nema mame koja ne voli da slika svoje dete, a u poslednjih nekoliko godina sve te fotografije najčešće završe na društvenim mrežama, Instagramu i Fejsbuku.

Ma koliko da stručnjaci upozoravaju da ova praksa može doneti neželjene a opasne posledice, teško je objasniti mladim roditeljima kakvi su sve rizici za decu u tim slučajevima.

Mirko Šijan je tata za primer, jer je Bojani zabranio da objavljuje slike malog Zorana ukoliko lice nije potpuno blurovano i neprepoznatljivo. "Mirko zna da ima mnogo pedofila i manijaka, pa neće ništa da prepušta slučaju. Zato je i naredio Bojani da krije lice bebi bar prvih godina i ona se složila sa njim", piše Scandal.

I Bojana i Mirko su vrlo posvećeni roditelji, za dete su uredili prelep kutak u svom delu kuće u Surčinu, a trude se da mališan redovno boravi na svežem vazduhu, bilo na terasi ili u šetnju.

Baka Goca Božinovska u potpunosti podržava dogovor da se slika bebinog lica ne objavljuje u javnosti.

"Zna ona da ima onih zlobnih i poganih koji mogu, daleko bilo, da ureknu dete, a to nikako ne valja dok je još mali. Što bi to radili sebi, ko treba da vidi bebu od najbližih, videće je kod kuće i to je to."

Instagram / Bojana_Rodic Bojana Rodić i Mirko Šijan uredili su divnu sobu za bebu.

Izvor: Lepa&Srećna