Dragana Mirković sa ponosom ističe da je njen suprug Toni Bijelić zaslužan za njenu životnu sreću. Njihova ljubav se dogodila na prvi pogled,a upoznao ih je organizator njenog koncerta u Beču.

Trenutak kada ju je zaprosio opisuje kao najromantičniji u životu, ali je venčanje ipak prošlo u senci jedne tuge. Dragana i Toni su se jedno drugom na večnu ljubav zakleli 28. septembra 1999. godine, a niko od njene porodice nije mogao da prisustvuje venčanju.

"Kada je javnost saznala, rekla sam „da, tako je“ i poslala samo jednu našu fotografiju. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Vreme sankcija, niko od moje porodice nije mogao da dođe jer nisam mogla da im obezbedim vizu. Nisam imala mogućnosti za to dok se nisam udala iako je Toni od rođenja austrijski državljanin. Čak ni sva njegova familija nije mogla da prisustvuje. Tako da nas je bilo dvadesetak. Iako su mi nedostajali najdraži, imala sam najlepše i najromantičnije venčanje. Jednostavno, toliko sam iskreno volela i bila srećna, da mi je to bilo sasvim dovoljno", ispričala je Dragana u jednoj emisiji.

Dragana imaju sina Marka kog su dobili 2001. i ćerku Manuelu koja se rodila 2002. godine, a folk pevačica je nedavno za "Story" ispričala kako je vaspitala decu.

"Nama u kuću dolaze njihovi vršnjaci iz različitih miljea, a pre svega, i naši prijatelji su mahom ljudi s nekim srednjim platama. Naša deca imaju svest o novcu i već su bili u prilici da ga zarađuju. Marko je, na primer, radio knjigovodstvo i to kod prijatelja, ne kod Tonija, kako bi zaista osetio šta je firma i šta su nadređeni. Manuela je radila u hotelu „Ritz“, to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali", rekla je Dragana.

 Izvor: Lepa&Srećna