Septembarski dan kada nas je Dalibor Andonov zauvek napustio bio je lep, ali vetar je bio neumoljiv. Gru je nastradao tokom vožnje kajta, a u trenutku nesreće s njim je bio prijatelj Aleksa Mašić, koji je pokušao da mu spasi život. Njegov iznenadni odlazak rastužio je brojne obožavaoce, a porodici ostavio neizmernu bol. Na mestu gde je reper poginuo, danas stoji dirljivi natpis:

"Na početku je sve bilo divno, krenuli smo od Lida gde smo uhvatili malo vetra. Išlo je sve lepo i vozili smo dva do tri sata. Zatim je pao vetar i svemu je bilo kraj. Hteli smo da uđemo u čamac jer se sve završavalo, svoj kajt sam spustio, a potom ušao u čamac. Došli smo do Grua, a on nam je rekao: “Uzmite mi dasku”, jer je ostala dalje od njega, nekih 10 do 15 metara. Krenuli smo čamcem do daske i uzeli smo je. U tom trenutku naišla je oluja i drugi pravac vetra, potpuno drugi. Najjači vetar koji sam video u toku vožnje za sve ove godine i upravo taj nalet ga je odneo brzinom od 40-70 kilometara na sat", rekao je Aleksa tada za "Blic" i ispričao da uprkos tome što su vozili brz čamac 20 sekundi nisu mogli da dođu do njega.

Njegov iznenadni odlazak rastužio je brojne obožavaoce, a porodici ostavio neizmeran bol,a na mestu gde je reper poginuo danas stoji dirljiivi natpis:

"I Dunav laže, ako ti kaže, da ima ga više od suza naših..."

Danica Andonov se od smrti supruga retko pojavljuje u javnosi, a na drugu godišnjicu njegovog odlaskai oglasila na Instagramu objavivši jednu od njegovih fotgrafija na kojoj je radio ono u čemu je uživao.

poginuo gru
Instagram/Danica Andonov 

 Izvor: Lepa&Srećna