Ljubavna priča Dženifer Martin i Uroša Jovčića započela je Tenerifima. Sudbinski susret dogodio se kada je ona imala tek 15 godina, a on šest više. Poslednjeg vikenda u avgustu jedno drugom zavetovali su se na večnu ljubav, na prelepoj ceremoniji.

Mlada je blistala u venčanici, do najstinijeg detalja sve je bilo besprekorno isplanirano - od muzike, preko dekoracije, do torte. Mlada pevačica je o najvažnijem danu u svom životu dugo maštala, a obeležio ga je jedan posebno emotivan trenutak.

 "To je valjda nekako normalno, sve devojke planiraju kako će izgledati njihov najbolji dan u životu. I naš je bio savršen, a emotivno ga je obeležio poseban trenutak, kad me je tata Alvaro doveo do oltara. Bilo je zaista divno i znam da će to tati, koji ima 82 godine, produžiti život sigurno za deceniju", rekla je lepa Španjolka za "Gloriju", a glumac je otkrio jedan nepoznati detalj s venčanja.

"Iako to kod nas nije običaj, naš sveštenik Rastko ispunio je Dženinu najveću želju. Ona je katolkinja i krštena je, ali veoma poštuje pravoslavlje i u tom duhu ćemo vaspitavati i našu decu. Dok ju je otac vodio ka oltaru, bio sam okrenut leđima i pogledao sam je tek kada ju je tata predavao. Bio je to poseban trenutak, okrenuo sam se i video je u najlepšoj venčanici ikada i u tom trenutku sam znao da će sve biti u najboljem redu", rekao je Uroš.

 Izvor: Lepa&Srećna