Pevačica Tanja Banjanin iza sebe ima dva bolna ljubavna iskustva. Dvaput je poverovala da je uspela da pronađe mirnu luku, ali se ispostavilo drugačije. Prvi suprug ju je ostavio zbog druge žene samo dva meseca nakon što su dobili ćerku. Tanja je to jedva prebolela i čak godinu dana joj je trebalo da izađe iz krize.

 "Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize", rekla je pevačica svojevrmeno, kao ni u drugom braku nije imala sreće.

"Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo", ispričala je Tanja koja se jedno vreme povuka iz javnosti. Pevačica je svoju prošlost prihvatila i kako je jednom prilikom rekla ne bi promenila baš ništa. Pevačica je nastupila na festivalu posvećenom Korneliju Kovaču i nije skrivala sreću što je ponovo na sceni.

tanja banjanin muzevi
Kurir TV 

"Drago mi je što sam ponovo tu. Jako je lepo sve, željna sam bila nastupa i drago mi je što sam baš na večeri Bate Kovača, meni je on prirastao srcu još iz '97. godine kada sam pobedila na festivalu u Crnoj Gori", kaže Tanja.

Izvor: Lepa&Srećna