Mlada pevačica Dženifer Martin i glumac Uroš Jovčić upoznali su se na vrlo interesantan način, kada je on imao 21, a ona 15 godina. Sudbinski susret dogodio se na Tenerifima prilikom snimanja prve scene filma “Montevideo, bog te video”. 

 "Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: “Zajedno smo jači”. Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni. Volela bih da mogu često da sednem na avion i da brzo stignem na Tenerife, ali dug je put zaista. Oni su srećni jer znaju da sma srećna, radim i našla sam ljubav svog života ",  priča Dženi i dodaje da se sa suprugom odlično slaže:

"Čak i kad se ne slažemo trudimo se da nađemo put i da idemo u istom smeru, da se sve dogovorimo. Istina je da sam malo tvrdoglava, pa se trudim da objasnim svoja razmišljanja, ali pričamo uvek i slušamo jedno drugo. Ne bih znala ko vodi glavnu reč, sve radimo zajedno ", kaže Dženi za "Blic" i ističe da se u kuhinji odlično snalazi.

 "Mnogo volim da kuvam i svi koji su probali hranu koju sam spremila kažu da je odlična. Gledala sam video zapise sa srpskim receptima, ali moram da priznam da ih nisam isprobala. Jedva čekam da naučim da pravim sarmu, naučiće me Uroševa baba. Nadam se da ću je spremati baš kao ona, pošto je sarma koju sam kod nje jela najbolja koju sam ikad probala. Volim da spremam mediteransku hranu, jela sam je ceo život i mislim da mi ona ide od ruke ", kaže lepa Španjolka.

  Izvor: Lepa&Srećna