Godinu dana pre nego što su i zvanično stavili tačku na brak, Severina i Igor Kojić se nisu javno pojavljivali zajedno, otpratili su se sa društvenih mreža, ali su ostali dosledni odluci da rastanak ne komentarišu za medije. Tek kada su papire za razvod i zvanično potpisali, naglasili su da je odluka bila zajednička i da se rastaju u dobrim odnosima. 

"Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti", rekla je tada Severina. 

Ipak se čini da nije sve teklo tako glatko - navodno je Igor odbijao da potpiše sporazumni razvod jer se nadao pomirenju.

"Igor se nadao pomirenju, pa je zato u početku malo zatezao i odbijao da potpiše papire, ali je Seve ipak našla način da ga umiri i ubedi da je tako najbolje za oboje", otkrio je za "Skandal"Severinin prijatelj i dodao:

"Znam da mu je rekla da u ime velike ljubavi koja je obeležila njihov brak nema potrebe da se prepucavaju i povlače po sudu. Podsetila ga je šta je ona sve prošla s bivšim i stavila mu do znanja da sve ono što su zajedno prošli ne zaslužuje skrnavljenje i prepucavanje. Zamolila ga je da joj ne staje na muku jer je mnogo propatila od kada ima probleme zbog starateljstva nad sinom i objasnila mu da mora da prihvati da je kraj, ali mu je i naglasila da će ga uvek nositi u srcu kao nekog ko je obeležio njen život na divan način. Igor je na kraju popustio i potpisao papire, on je zaista divan momak i ostao je do kraja uz nju",  zaključio je Severinin prijatelj.

 Izvor: Lepa&Srećna