Voditeljka Nina Kolundžija (36) oduvek je vodila računa o zdravlju, pazila je šta jede, cigaretu nikada nije zapalila, a redovno je odlazila i na sistematske preglede. Jedan odlazak lekaru doneo joj je zastrašujuću dijagnozu.

"Otišla sam na kontrolu nečega bezazlenog, a saznala sam da je nešto drugo problem. U početku čak nisam ni slutila koliki. Na ultrazvučnom pregledu doktorka mi je zabrinuto rekla da imam nešto što liči na cistu na pankreasu, ali da su potrebne detaljne analize, kako bi se ustanovilo o čemu se zaista radi. Nisam se uplašila, pomislila sam: Ma to je samo cista, ništa strašno. Međutim, jedna pa druga analiza i pregled, i ispostavilo se da je reč o benignom tumoru. Tada počinju meseci brige i straha",  rekla je za "Story" Nina Kolundžija, koja je na operaciju tumora pankreasa čekala godinu dana.

"Godinu i po dana pre dijagnoze imala sam sistematski pregled na kojem promena nije bila vidljiva, što znači da se pojavila tokom tih 18 meseci. Upravo zbog celokupnog haosa s koronavirusom tokom prošle jeseni i zime, za mene su usledili meseci čekanja. U julu 2020. godine dobila sam dijagnozu, tačno godinu dana kasnije bila je operacija. Tih 12 meseci bili su zaista teški", navodi Nina kojoj je najveća podrška tokom teških meseci bio suprug Aleksa Gutović.

Voditeljka je najzad odahnula kada je dobila konačan histopatološki nalaz, i iako nema terapiju pridržava se izmenjenog režima ishrane.

Izvor: Lepa&Srećna