Multimedijalna umetnica Dženifer Lopez, nakon uspeha u muzici, glumi, modelingu, modi... odlučila je da ispuni sebi i želju da osnuje kozmetičku liniju i tako digne lestvicu uspeha na još viši nivo.

Latino diva je ovih dana okupirana plasmanom i reklamiranjem svojih proizvoda za negu lica, pa je u skladu s tim na Instagramu 16. januara 2021. godine podelila snimak na kom je vidimo bez šminke i filtera kako nanosi masku za lice sa svojim potpisom.

Ona ju je opisala kao najbolju koju je ikad koristila, ali njeni obožavaoci veruju da Dženifer ima još jednog pomoćnika u održavanju mladolikog izgleda: botoks. Vrlo brzo po objavljivanju ovog snimka, pevačica je dobila komentare da je dvolično da reklamira proizvode za negu lica dok koristi injekcije botoksa.

Dženi je rešila da ne prećuti i ponovila da ne koristi ništa slično. "To je samo moje lice! Petstomilioniti put kažem da nisam ubrizgavala ni botoks ni bilo kakve druge injekcije niti sam imala operacije" — istakla je Džej Lo i dodala svima koji pišu slične komentare da budu malo ljubazniji prema drugima kako bi se bolje osećali u svojoj koži.

Izvor: Glossy