Srpska influenserka Lea Stanković iznenadila je mnoge kad se na venčanju svoje drugarice Dženi Martin pojavila u haljini koja veoma liči na venčanicu.

Naime, Lea je bila i kuma na svadbi lepe Dženi koja se upravo udala za našeg glumca Uroša Jovičića, a ceremonija se odigrala u jednom od beogradskih hotela. Dve devojke su izazvale ogromnu pažnju celokupne javnosti kad su objavljene njihove slike.

Upadljivo je koliko Leina haljina liči na venčanicu, a tako nešto se protivi svim našim, pa i svetskim običajima, po kojima se tako nešto smatra prilično neukusno. Konkretno, ovo je "mladin dan" i ona treba da bude u centru pažnje svih, pa je zato njena haljina bela, najlepša i najupadljivija.

Sve druge toalete bi morale da budu, takođe, svečane ali i manje upadljive, a naročito ne bele ili toliko svetloroze da deluju bele. Nije prikladno ni da budu od čipke, ukrašene kristalima, ukratko, ne bi trebalo da bilo ko "pobrka" ko je tu nevesta a ko kuma ili gošća.

Ipak, Lea kaže da je do toga došlo potpuno spontano jer su zajedno tražile haljine. "Njoj se svidela jedna venčanica, meni se svidela ova haljina. Dres-kod za venčanje je bio "duga haljina", tako da je bilo obavezno nositi dugačku haljinu. Htele smo obe da imamo "veće" haljine i ideja od samog starta je bila takva. Do samih haljina je došlo spontano, a inspiraciju smo našle u jednoj slici na Pinterestu", rekla je je Lea za Glossy.

Ipak, društvene mreže se ne smiruju, pa su "tviteraši" čak pronašli i Leinu sliku sa venčanja njene najbolje drugarice kada je, takođe, nosila čipku. Zluradi komentar nije izostao: "Ne ume da se obuče za venčanje pa to ti je!"

Izvor: Lepa&Srećna

Potpuno spontano je došlo do toga kada smo tražile haljine. Njoj se svidela jedna venčanica, meni se svidela ova haljina. Dres-kod za venčanje je bio "duga haljina", tako da je bilo obavezno nositi dugačku haljinu. Htele smo obe da imamo "veće" haljine i ideja od samog starta je bila takva. Do samih haljina je došlo spontano, a inspiraciju smo našle u ovoj slici — otkrila je Lea za Glossy i pokazala sliku koja ih je inspirisala na sličan modni odabir: