Svaka mlada je još kao devojčica maštala da na dan svog venčanja izgleda kao princeza, a kada vidite ovu venčanicu shvatićete da su se nekim mladama snovi iz detinjstva ostvarili. piše Lepa & srećna.

Mnoge mlade traže inspiraciju za svoju venčanicu na društvenim mrežama, pa je tako Pinterest odličan izvor slika raznih venčanica, svadbenih dekoracija i ukrasa. Međutim, jedna venčanica je posebno privukla pažnju, pa je "pinovana"  čak više od 2,5 milona puta.

PROČITAJTE JOŠ: Stari običaji: kako pripremiti svadbu

Reč je o venčanici "Hollie 2.0" i delo je australijskog brenda "Grace love slace". Unikatna venčanica pravo je elegantno remek-delo, a napravljena je od italijanske svile i francuske čipke.  

PROČITAJTE JOŠ: Koju pesmu izabrati za prvi svadbeni ples: 10 legendarnih hitova za mladence

Čipka je uz telo, a trake od šifona pomeraju se kada mlada hoda i nežno otkrivaju kožu. Inspirisana je stilom boginja, a kreatori ističu da je haljina veoma prijatna i da će najviše odgovarati mladama koje za venčanje izaberu neku egzotičnu destinaciju.

Cena ove venčanice kreće se oko 1 900 dolara! Međutim, i ove slike čarobne venčanice biće dovoljne da vam vešta krojačica napravi identičnu.

Izvor: Lepa & srećna