Venčanica Ane Ivanović?

Svi se raspituju o njoj, a evo šta smo mi saznali...

Kad se udaje prava gradska devojka, ona bira brend koji je stvoren upravo za nju! Baš tako - kao gradska devojka sa stilom - opisana je i tipična obožavateljka brenda "Parker" koji je u Njujorku kreiran 2008. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Kraljevski glamur za venčanje Novaka i Jelene: enterijeri Svetog Stefana i Miločera

Potpisuju ga Derek Farar i Lorien Gilner, dizajnerski duo koji zna da prava gradska devojka želi da izgleda seksi i sofisticirano u isti mah.

Sa bazom u Menhetnu, kreatori Farar i Gilner stižu svojim kreacijama do najlepših svetskih venčanja a sada su se proslavili i u Veneciji. Nisu mogli poželeti lepšu manekenku od naše Ane koja je njihovu kreaciju procenjenu na manje od 300 evra pretvorila u toaletu vrednu milion dolara!

PROČITAJTE JOŠ: Enterijer za kraljevska venčanja: najlepša teniserka sveta Ana Ivanović spremna za venčanje u Veneciji (FOTO)

U pitanju je lagana duga haljina od poliestera, bez rukava i sa jednostavnim ukrasom u obliku "ključaonice" na grudima i leđima, a na struku je provučena obična elastična traka tako da izgleda maksimalno prirodno - bez ikakvih korseta i utezanja. 

Ravna suknja do poda ukrašena je vertikalno ušivenim jednostavnim volanima koji daju nežan volumen. 

Jednostavna Anina frizura sa razdeljkom na sredini i puštenom dugom kosom, kao i diskretan nakit, učinili su da njena slika sa jednako slavnim mladoženjom Bastijanom Švajnštajgeom obiđe čitav svet.

PROČITAJTE JOŠ: Enterijer kraljevskog venčanja Amal i Džordža Klunija

Nakon građanskog venčanja 12. jula 2016. godine, Ana i Bastijan isplanirali su da crkveno venčanje bude dan kasnije.

Izvor: Lisa

SVE SLIKE VENČANICE ANE IVANOVIĆ POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

LepaiSrecna Jednostavna venčanica kojom je Ana Ivanović oduševila ceo svet probudila je interesovanje svih modnih stručnjaka! Ko stoji iza ove lepote? Otkrivamo...