Svaka žena mora da ima malu crnu haljinu, a Ceca je upravo ponela jedan savršeni model na poslednjem nastupu.

To što je nazivaju "večitom", nipošto ne znači da jedan te isti model treba večito da nosite. Naprotiv, nijedna mala crna haljina neće izgledati tako dobro kao ona kod koje je primenjeno bar nekoliko "modnih zapovesti" aktuelne sezone.

Model koji vlada još od prošle godine i ne gubi na popularnosti je takozvana "kombinezon haljina" ili, kako se već odomaćio kod nas engleski izraz - "slip" haljina.

ceca mala crna haljina
Mondo printscreen 

Tajna ovog kroja je u tome da ova haljina ne sme nigde da "kipi", zateže i seče. Mora da prati liniju tela, ali da bude i dovoljno ležerna da se u njoj lako krećete i da se ne ocrtava nijedan ženski atribut. To znači da i veličina mora da bude dobro odabrana ili da vam krojačica malo prilagodi toaletu ako ste našli model po ukusu.

Ceca mala crna haljina
Mondo printscreen 

Cecina "slip" haljina je relativno uzana, ali ima dva odlična detalja. Na grudima ima blago drapiranu tkaninu što ostavlja utisak ležernosti, a u donjem delu dovoljno visok šlic da se pevačica nesmetano kreće.

Spuštene bretele su omaž erotici zlatnog Holivuda, pa je čitav utisak više nego upečatljiv. Jedino se mora primetiti da Ceca neće smeti da se ugoji ni gram, jer je haljina na struku već na "opasnoj" granici.

Izvor: Lepa&Srećna