Već danima se po našim a i svetskim medijima provlači pitanje jesu li latino diva Dženifer Lopez i njen verenik Aleks Rodrigez zaista raskinuli, uprkos njihovoj kratkoj izjavi da su i dalje zajedno i da su navodi tabloida lažni. 

Navođeno je i da se u ljubavnu priču popularnog para umešala i tridesetogodišnja starleta Medison Lekroj, sa kojom je Aleks, navodno, imao aferu. Njih dvoje se nakon kratkog demantovanja svih vesti, pa i ove, nisu oglašavali.

Jednostavno su odlučili da delima pokažu u kakvom je stanju njihova veza. Kako se latino diva trenutno nalazi u Dominikanskoj Republici zbog snimanja novog filma "Shotgun Wedding", u kojem igra sa Džošom Damelom, njen verenik Aleks odlučio je da je poseti i provede neko vreme sa njom. Na terasi vile u kojoj je Džej Lo trenutno smeštena, uslikana je sa Aleksom, kako razmenjuju poljupce i nežnosti, vidno raspoloženi.

Dok je pevačica odmarala na ležaljci u bademantilu, verenik je obigravao oko nje sa svih strana deleći joj poljupce, koje je ona radosno prihvatala. Rekli bismo da su ovim ponašanjem, jednom za svagda pokazali da, kada je reč o raskidu - u njihovoj vezi nema mesta tome.

Izvor: Lepa&Srećna