Godine ljubavi Severine i Igora Kojića obeležile su brojne zajedničke fotografije koje su objavljivali na društvenim mrežama. Koliko joj je bio posvećen, svedočilo je i to što je bila jedina osoba koju je pratio na Instagramu. Otkako su počele glasine da u njihovom braku postoje problemi koje ne mogu da prevaziđu, te i da su se razišli, tako se promenila situacija i u digtalnom svetu.

Ne samo da pevačica nije jedina, već je Igor više uopšte ne prati na Instagramu. Šta više, među osobama koje prati je sada mlada muzička zvezda u usponu Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica.

Da je rešio da poptuno okrene novi list i, čini se, potpuno zaboravi Severinu, vidi se i po njegovim objavama, kojima jasno želi da stavi do znanja da je krenuo dalje. Sada je pokazao kako uživa u Crnoj Gori u provodu sa prijateljima, ali i u veselom ženskom društvu, dok krstare morem.

Instagram/IgorKojić Igor Kojić uživa na crnogorskom primorju

Igoru je društvo pravila crnogorska operska pevačica Petra Radulović. Kakva je priroda njihovog odnosa javnosti nije poznato, ali je sigurno da su se odlično proveli zajedno.

 Izvor: Lepa&Srećna