Da je ljubav potpuno promenila Mirka prva je primetila njegova majka Goca Božinovska koja je bila presrećna što je najzad pronašao devojku koja mu odgovara. 

“Bojana je ista ja, prava čigrica! Toliko jedno vaspitano i dobro dete. Vidim da se mnogo vole i baš mi je drago. Imaju, hvala bogu, sve što požele, a ja ću da im sve sredim i uredim, oni neka uživaju. Moja snaja ne mora ništa da radi, samo neka mi podari unuče i ja ću biti presrećna! Od Mirka su napravili nekakvog delinkventa, a on je dobar kao hleb! Vredan, poslušan, fin mladić... Jedva čekam da se oženi“, rekla je Goca nedavno, a njen san se pre nekoliko dana i ostvario.

Bojana i Mirko dobili su sina, a komšije u Surčinu tvrde za “Blic“ da je Mirko, uprkos svemu, dobar mladić, ali i da se nadaju da će ga očinstvo potpuno smiriti. 

“On je dobar momak i ima dobru dušu, često pomaže ljudima po kraju. Nije on zlonameran, samo što ga ta mladost ponese pa popije, bude brzoplet i napravi gluposti neke, pa svi pričaju kako je problematičan. A znam ga otkad je dete bio i uvek je bio dobro čeljade. Daće Bog da ga beba sad smiri, pa da više nema tih ispada“, kaže stariji komšija.

 Izvor: Lepa&Srećna