Sa suprugom Veljkom sinovima Jakovu i Jovanu priuštila je bezbrižno odrastanje, skriveno od radoznalih pogleda javnosti. Da napuste prestonicu, učinili su na Veljkovo insistiranje da njihova porodica živi povučeno, daleko od estradnih dešavanja.

"On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno. Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno", rekla je jednom prilikom pevačica a da su simpatije obostrane pokazale su Sekine komšije koje su za nju imale samo reči hvale.

"Seka je skroz prizemna i veoma je prijatna. Godinama se znamo tu iz komšiluka i nikad se nije ponašala kao zvezda. Ljudi vole da je vide, zaustave, pogotovo stariji, uvek bi sa njom nešto popričali. Ona stane i razmeni po koju reč, uvek je nasmejana i strpljiva, nije nadobudna. Nekako je narodska, vole je, a nije ni čudo kad je takva. Viđamo je često sa sinovima Jakovom i Jovanom kako šeta, nekad je i Veljko sa njima, složna su i skladna porodica. Baš su posvećeni deci, brinu o njihovom vaspitanju",  rekla je za Blic pevačicina komšinica i dodala da svi sa nestpljenjem iščekuju praznike samo kako bi videli kako će Seka i Veljko ukrasiti kuću. Da je dobra domaćica potvrdila je Sekina komšinica koja je u više navrata sa decom bila gošća na Sekinim proslavama.

 "Kad god je neko slavlje, Seka pozove decu iz komšiluka. Moja deca idu rado tamo, sve im daje od igrački, kolača, sokova i ručka, a pravo da vam kažem, uz njih i ja uživam. Sjajno nas ugoste posluže, ma kao da smo javne ličnosti. Na trpezi nema čega nema, a i atmosfera uvek bude sjajna!", rekla je ona.

 Izvor: Lepa&Srećna