Aniku Božić zbog uzbudljivog i glamuroznog načina života koji vodi domaći mediji zovu arapskom princezom. Modna influenserka s diplomom Fakulteta političkih nauka, uživa u raskoši, ali kaže da je najveći luksuz što živi život kakav želi.

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a Jusefa el Saraja, svog princa na belom konju upoznala je 2010. godine preko zajedničkih prijatelja. Kako srpska lepotica kaže, oboje su odmah prepoznali da su srodne duše, a iako se to ne dešava često, o venčanju su pričali od samog početka veze.

"Jusef me je zaprosio na neverovatno originalan i romantičan način. Krenuli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i zamolio me da izađem jer ima poruku za mene. Na bilbordu sam ugledala pitanje: ‘Da li bi se udala za mene?' Taj trenutak nikada neću zaboraviti, priznajem da sam se zbunila i da mi je trebalo nekoliko minuta da glasno izgovorim ‘da'"", ispričala je za Hello! svojevremeno Anika. Njihovu ljubav upotpunilo je rođenje sina Omara .

"Majčinstvo mi je promenilo prioritete, a samim tim i pogled na svet. Otvara se nova perspektiva i to je možda najlepše životno iskustvo. Dani su puni izazova, ali i neizmernog zadovoljstva", bila je iskrena Anika.

Iako je veoma aktivna na Instagramu, retko možemo da vidimo zajedničke fotografije sa suprugom, a na jednoj od retkih pokazala je kako izabranik njenog srca zaista izgleda.

 Izvor: Lepa&Srećna