Nekim malim cakama nikad ne prolazi rok trajanja, izgleda, pa tako ni slikama koje raspaljuju maštu. Jedan od primera je i fotka žene u donjem vešu čak i ako smo je videli u nekim drugim seksi izdanjima ili u kupaćem kostimu milion puta.

Tako je dočekana i slika Cece na laseru - pevačica je snimila svoj tretman kod kozmetičara, a fotka je već preko noći osvanula na svim portalima u regionu. Mnogi su se zagledali u gaćice, ali žene ipak više zanima kakve terapije praktikuje zgodna pevačica.

Ceca je u poslednjih nekoliko snimaka sa mora pokazala da je izuzetno negovana, a to svakako može da zahvali i najnovijim procedurama. Uz laser niskog nivoa i elektrostimulaciju koja je mnogima već poznata, sve je popularnija i elektroporacija - popularno nazvana "mezoterapija bez igala".

Reč je o tehnici koja koristi struje visokog napona i njima otvara mikrokanale u koži, kroz koje je omogućen mnogo dublji prodor korisnih supstanci u kožu. Prednost je i to što se ne javljaju otoci koje ponekad može da izazove mezoterapija. Uz ostale procedure, značajno doprinosi oblikovanju tela i borbi protiv celulita.

Izvor: Lepa&Srećna