ELLE i L:AW concept imaju predlog za vas – pridružite nam se na FASHION STREET događaju u Ulici kralja Petra u Beogradu, gde će 24. jula 130 dizajnera izložiti i svoje letnje komade koje ćete moći da kupite na licu mesta, zahvaljujući Wolt aplikaciji.

Takođe, pored navedenih sadržaja, očekuju vas brojna iznenađenja i jedinstven doživljaj u Ulici kralja Petra u Beogradu, a za to su se posebno pobrinuli arhitektonski biro Mitarh i salon nameštaja Promenada Furniture.

Fashion street u ulici Kralja Petra
Promo 

 Od 17h ulica se pretvara u modnu pistu, dok vas od 21h očekuje spektakularna #myglo žurka, uz bar Vinarije Zvonko Bogdan i odlične ritmove dobro poznatih DJ-eva Vuka Vukosavljevića i Nikole Vemića. Pre ove zabave, u okviru glo zone, koja će se nalaziti na uglu ulica Kralja Petra i Zmaja od Noćaja, punoletni posetioci i konzumenti duvanskih proizvoda imaće priliku da kreiraju originalne selfi fotografije na glo modnom ogledalu, kao i da od 17 do 21 časova probaju kafu na čijoj peni će biti odštampana njihova fotografija.

Fashion street u ulici Kralja Petra
Promo 

 Za letnje osveženje pobrinuće se i Aperol Spritz, a događaj se organizuje pod sponzorstvom British Motorsa, ekskluzivnog distributera Jaguara.

1 ulica, 2 brenda, 130 dizajnera - čekamo vas!