U porodicu Šaulić nedavno je stiglo slatko pojačanje. Sin Šabanove najstarije ćerke Sanele, Luka Adžić i njegova supruga Aleksandra dobili su ćerku Lanu. Prinovi se obradovala čitava porodica, a najviše prabaka Goca.

"Više od dve godine je prošlo od velike tragedije koja nas je zadesila i bilo je vreme da nam se desi nešto lepo, a mislim da lepšu vest od ove nismo mogli ni da zamislimo. Luka je naša prva radost i uverena sam da će njegova buduća supruga Aleksandra i on biti fantastični roditelji maloj princezi, a mi ćemo naravno biti svi tu da im pomognemo. Šabana i Luku je uvek povezivala posebna ljubav i sigurna sam da bi danas bio najsrećniji čovek na svetu",  istakla je Šabanova udovica koja je zbog rođenja unuke skinula crninu.

Dolazak devojčice uneo je radost u porodicu a novepečeni roditelji uživaju da provode vreme sa svojom mezimicom. Trenutak kada su izveli Lanu u prvu šetnju objavili su na društvenim mrežama. Aleksandra je pozirala sa ćerkom u kolicima, a među brojnim komenterima izdvojio se Lukin, koji je za svoje dve lepotice ostavio emotikone srca.

"Nedostaješ tajo", poručila mu je emotivna Aleksandra i time stavila do znanja da su trenutno razdvojeni verovatno zbog Lukinih obaveza.

Snajka Šabana Šaulića u prvoj šetnji sa ćerkom Lanom
Instagram/Aleksandra Licina 

 Obožavaocima nije promaklo kako Aleksandra izgleda samo tri nedelje nakog porođaja. 

 Izvor: Lepa&Srećna