Sve nas uvek zanima - ko peva na slavljima najboljih pevača? Koga biraju za svoje svadbe, venčanja, rođenja i krštenja oni koji su navikli na lepe glasove, emotivna izvođenja, vrhunsku muziku?

 I naročito - ko je bio pozvan da dodatno uveseli goste na slavlju u porodici kralja narodne muzike Šabana Šaulića? Naime sinoć je u jednom prestoničkom restoranu priređena žurka u čast rođenja Šabanove praunuke. 

Supruga njegovog unuka Luke, Aleksandra donela je na svet devojčicu pa su se svi okupili da proslave ovaj divni događaj. U čast lepog povoda, i prabaka Goca je odlučila da skine crninu posle dve godine od smrti pevača.

Za lepu atmosferu, bila je zadužena druga Aleksandra - Mladenović, jedna od uspešnih takmičarki iz šou programa Zvezde Granda. Aleksandru mnogi i dalje vezuju za Mihajla Šaulića, Šabanovog sina a njen sinoćni nastup na žurci pokazuje da su u dobrim odnosima.

saban saulic slavlje aleksandra mladenovic
Instagram / aleksandra mladenovic 

Aleksandra je mnoge iznenadila vrlo smelim dekolteom, jer je u crvenom tankom kompletu gornji deo bio otvoren skoro do pupka. Crni top u vidu brushaltera pokrivao je grudi do polovine, a na leđima se video samo diskretan izrez oko struka. 

saban saulic slavlje aleksandra mladenovic
Instagram / aleksandra mladenovic 

 Gosti su uživali i u pesmi Ljubomira Perućice, a i novopečena baka Ilda se za zadovoljstvom latila mikrofona. Detalje pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Sanela, Ilda i Gordana Šaulić na slavlju rođenja ćerke Luke Adžića.

Izvor: Lepa&Srećna