Aleksandra Prijović je već pokazala da je preduzimljiva kada je posao u pitanju. Osim što ima uspešnu karijeru i brojne hitove, sa suprugom Filipom Živojinovićem je pre nekoliko godina otvorila restoran.

Međutim, sada razmišlja da se oproba u još jednoj poslovnoj sferi - odlučila je da kupi nekretnine na Zlaliboru, koje bi kasnije rentirala.

 "Kako su Brena i Boba vlasnici restorana u centru Zlatibora, pri svakom dolasku prinuđeni su da plaćaju smeštaj. Upravo je to bio razlog više da se Aleksandra i Filip odluče za kupovinu apartmana, pri čemu bi jedan ostavili za sebe, dok bi ostale davali na izdavanje. Zgrada investitora za čije su apartmane zainteresovani nalazi se nedaleko od jezera, a kraj izgradnje očekuje se za septembar", otkrio je izvor blizak pevačici za "Hit",a i ona sama je potvrdila da joj je Zlatibor jedna od omiljenih destinacija.

"Planiram kupovinu nekretnina u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, gde često nastupam", rekla je Aleksandra.

 Izvor: Lepa&Srećna