Aleksandra Prijović nije skrivala da bi volela da bude mlada mama, pošto je i njena majka Borka nju dobila u ranoj mladosti. Tu svoju veliku želju je i ostvarila 6. marta 2019. godine kada je rodila sina Aleksandra, koji je postao mezimac cele familije. Ona u majčinstvu uživa ali smatra da još nije vreme za drugo dete.

"Imam vremena za drugo dete, trenutno sam posvećena karijeri. Aleksandar ima dve godine i dobiće brata ili sestru kad malo poraste. Mlada sam postala majka, sada bih da radim. Dugo sam se odmarala zbog korone, konačno ponovo imam zakazane svirke i pripremam album. Sada sam fokusirana na to", rekla je Prija koja je trenutno sa suprugom Filipom naZlatiboru gde je pevala na otvaranju jednog restorana. Iako se raduje što ponovo nastupa, teško joj je što je razdvojena od sina.

"Radujem se nastupima, ali mi je teško što se odvajam od sina. Poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno, pa mi sad mnogo nedostaje kada radim. Dok smo Filip i ja na Zlatiboru, dete nam čuvaju moj tata i njegova supruga, a pomaže im i bebisiterka. I Brena i Boba obožavaju Aleksandra, pa ga često vode kod sebe kući i igraju se s njim" priča folk pevačica za Informer i dodaje da toliko dugo nije nastupala da je zaboravila da hoda u visokim potpeticama:

"Odvikla sam se od štikli, jer sam poslednjih godinu dana stalno bila u patikama. Posle prvog nastupa noge su mi se ukočile! Željna sam muzike, jer pevam već 12 godina i to je moj život. Jedva čekam da slušam i svoje kolege. Uskoro putujem u Crnu Goru, pa ću tamo uživati na koncertu Ace Pejovića", kaže snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića koja sebe ne gleda kao zvezdu,

"Ja sam jedna obična žena, kao i sve druge. Supruga sam i majka, samo što moj posao zahteva da snimam pesme, nastupam i putujem. Ne gledam sebe kao zvezdu, već kao osobu koju ljudi vole i slušaju njene pesme", iskrena je Prija.

 Izvor: Lepa&Srećna