Pevačica Dijana Janković Rokvić, poznata kao Didi Džej, današnji dan zauvek će pamtiti kao jedan od najvažnijih životnih događaja. Njena ćerka Dajana slavi prvi rođendan, a pevačica i njen suprug Daniel rešili su danas i da je krste. Ponosna mama se potudila da ovaj dan bude savršen, a uzbuđenje nije mogla da sakrije.

"Danas je Dajanin prvi rođendan i krštenje, nisam mogla da spavam, tresu mi se ruke i noge, više sam uzbuđena nego oko svoje svadbe. Planirali smo proslavu, krštenje i svaki detalj. Ne znam da li ću joj dozvoliti da bude pevačica, to je jako teško, ali ja se neću previše mešati", kaže Didi, pa dodaje da uživa u ćerkinom odrastanju.

Youtube/Printscreen/Kurir Didi Janković danas je posebno ponosna jer se u njenoj porodici slavi i to iz dva razloga.

 "Ovo je malo slavlje za najbliže, htela sam da to bude intimno i privatno. Godina mi je bila fenomenalna, s obzirom na to da sam gledala Dajanu kako raste", kaže pevačica za Kurir ističe da još uvek ne planira drugo dete.

"Planiram da osvojim ceo svet, pa da pričamo o tome. Moja ćerka će prvo pričati srpski, pa engleski, prva reč koju je izgovorila bila je - tata", ističe Didi.

Izvor: Lepa&Srećna