Drugi u Zvezdama Granda ali takođe već zvezda, Isak Šabanović je promenio imidž tokom takmičenja i njegova popularnost naglo raste.

Svi su sa zadovoljstvom pratili kako momak izgleda sve bolje i bolje, pa je i na Instagramu sve više pratilaca a i pratilja. Mnogima su se dopali i njegovi prvi intervjui koji pokazuju da je privatno potpuno drugačiji od onog Isaka kojeg vidimo na sceni.

Da li je već "bacio oko" na neku curu u Zvezdama Granda? "Nisam namerno", rekao je Isak u emisiji Grand Magazin Tv Grand. "Naročito ne u ovoj našoj generaciji."

S obzirom na to da mnogi tvrde kako pevače najbolje razumeju njihove koleginice, na estradi su česte veze. "Baš iz tih razloga sada i nisam hteo da stupam u neku vezu, ne bih da moram da se pravdam da li sam u Beču ili u Makedoniji, svi se spremamo za nastupe i jedva čekam da počnemo da radimo", objasnio je isak.

Na pitanje voditelja da li zna da ima dosta pevačica koje su trenutno slobodne, Isak je nasmejano oodgovorio: "Bože zdravlja i ja sam slobodan pa ćemo videti!"

Inače, pevač je početkom godine izjavio kako je sa bivšom devojkom ostao u dobrim odnosima i da mu je i ona pružila podršku kad je počeo da se takmiči u Zvezdama Granda. Za pobedom uopšte ne žali, naročito što ove godine pobednik nije dobio nekada najveću nagradu - stan.

 Izvor: Lepa&Srećna