Pevač Isak Šabanović bio je proglašen apsolutnim favoritom u takmičenju Zvezde Granda od svog prvog nastupa kojim je oduševio i žiri i publiku.

Utoliko više je bilo iznenađenje kad je završio na drugom mestu, ali još je manje očekivana njegova izjava koju je dao tokom emisije Jutro na TV Prva.

"Nijednog trenutka nisam požalio što sam drugi", tvrdi Isak iako su svi verovali da teško žali za mestom pobednika. "Želeo sam samo da uđem u to finale i mogu da kažem - bilo je na pošteno! Da je to bila odluka žirija, mogao bi neko i da nešto kaže, ovako, ne - tako je narod glasao", objašnjava Isak.

Pevač se raduje novoj pesmi koju za njega piše mentor Dragan Milić Mili i najavljuje da će ona biti između balade i nešto brže pesmice. Kaže da je od svog mentora naučio sve i da sada samo želi da krenu iz grada u grad jer mu nastupi pred publikom vraćaju energiju.

"Još nisam otišao u Bijelo Polje", kaže sve popularniji Crnogorac, "ali dosad sam čuo samo reči hvale. Čoveku se pune i grudi i srce, lepo je kad dođeš kući i tvoj te narod voli."

Da li ima rivaliteta sa pobednikom Mahirom Mulalićem?

"Sinoć smo se baš šalili na jednoj proslavi, pa sam mu rekao da bi mi bilo žao samo da smo dobijali stan", kaže Isak. "Malo sam prigovarao i novinarima, rekao sam im - vi ste me urekli", ne prestaje da se šali sve popularniji pevač.

Izvor: Lepa&Srećna