Jedan od najpoznatijih lica "Grand" produkcije Saša Popović je željno iščekivao finale pevačkog takmičenja "Zvezde Granda" kako bi, kao i ostatak regiona, saznao ko će biti pobednik ovogodišnje sezone. Pobedio je takmičar iz Bosne i Hercegovine Mahir Mulalić, a Saša je objasnio zašto pobednik nije dobio stan.

"Nemamo para, produkcija nema, kriza je, korona. Pored statue, pobednik će dobiti automobil marke Škoda skala, dve pesme od strane produkcije i kompletan marketing".

Potom se osvrnuo na glasine da će Zorica Brunclik biti jedan od članova žirija.

"Žiri ostaje isti, ne dolazi Zorica, pa koliko bi to onda bilo ljudi u žiriju? Ima nas i više nego što nas treba. Ja ne znam šta su se oni dogovarali, za mene žiri ostaje isti, a ako neko bude odustao i rekao da više ne želi, ja ću onda naći nekog drugog", rekao je Popović za "Kurir".

Obećao je da će takmičarki Krstinji Todorović platiti liposukciju, jer je smršala 84 kilograma, ako uđe u finale, pa otkrio da li će održati reč.

"Da, naravno. Ona je i ovako skinula 80 kilograma, ali za jednu ženu koja je toliko smršala, mora malo da se zategne, ima da je doteramo da bude piko belo."

S obzirom da je pobedio takmičar, koji je bio pod mentorstvom Marije Šerifović, Saša je sada otkrio šta će pevačica dobiti kao nagradu.

"Dobija jedan dan kod mene u Opatiji, može da dođe. Ali mora da plati apartman, jer ima para."

U svom intervjuu se osvrnuo i na to što sve manje kandidata iz Srbije pobeđuje, pa je otkrio razlog.

"Srbija najmanje glasa, ja sam i očekivao da se u drugom krugu, nađe makar jedan takmičar iz Srbije."

Izvor: Lepa&Srećna