Rijaliti zvezda Kim Kardašijan poznata je po svojoj dugoj crnoj kosi, usklađenoj sa tamnim očima i tenom pa je ofarbana u plavušu dobila mnogo negativnih komentara na Instagramu.

Serija fotografija na kojima Kim nosi sportski grudnjak i biciklističke pantalone u boji kože naišla je na neodobravanje. Zaista, malo ko može da iznese ovoliko radikalno menjanje imidža. Usiljeno poziranje i mutno osvetljenje doprinose lošem izgledu slika koje deluju, verovatno namerno, potpuno amaterski. 

Međutim, najviše kritika upućeno joj je zbog frizure. "Ovo više nisi ti", "Bila si najlepša, sada to više nisi", "Izgledaš kao da si Krisina baba"... samo su neke od rečenica od kojih njeni fanovi nisu mogli da se uzdrže. Kardašijankin lični opis dodatno je promenjen činjenicom da su joj i obrve potpuno svetle, a oči naglašene svetlom šminkom. 

Čak su i usne drugačije, ovog puta izgledaju kao da su ponovo transformisane filerima. Čak i oni koji i dalje tvrde da je Kim bolja od svih prigovaraju joj da uopšte više ne liči na sebe. 

Moguće je da je baš ovakva reakcija i bila planirana jer Kim od sutra predstavlja i prodaje svoju novu kolekciju odeće. Publicitet je neophodan, čak i zvezdi sa 230 miliona pratilaca na Instagramu.

Ona inače voli da eksperimentiše sa izgledom, a kako je izgledala sa 16 godina i koja frizura joj najbolje stoji, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / kimkardashian Rijaliti zvezda Kim Kardašijan se dosta promenila od svoje 16 godine!

Izvor: Lepa&Srećna