Obožavaoci glumice Lidije Vukićević ističu da se glumica nije mnogo promenila od emotivanja serije "Bolji život" u kojoj se proslavila u ulozi Violete. Mnogi kažu da izgleda veoma mladoliko, a ona je nedavno otkrila i šta je njena tajna.

“Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine.

Glumica Lidija Vukićević otvoreno govoroi o velikom honoraru koji je zaradila samo od ostvarenja u seriji "Bolji život". Ona kaže da je samo od te serije uspela da napravi veliku kuću u Golupcu, a kako je popularnost fatalne crnke rasla pozivi za gostovanja u raznim reklamama bili su sve češći i učestaliji. Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. "Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu", rekla je u emisiji "Šok tok".

Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku.

Pored toga, vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom”, otkrila je Lidija i dodala da je apsolutni pobornik prirodnog izgleda.

“Na meni je sve prirodno. Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke.

Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba”, zaključuje glumica.

IZVOR: MONDO/ Objektiv