Pevač Aca Lukas izdao je svoju autobiografsku knjigu "Ovo sam ja", u kojoj je prvi put otkrio intimne detalje iz svog života. Njegove reči daleko su odjeknule, pre svega jer je pisao o stvarima koje do sada javnosti nisu bile poznate. 

Tako je priznao i da je živeo sa Ksenijom Pajčin i govorio o detaljima njiove veze, ali i o braku sa Sonjom koja, čini se, u njegovom životu zauzima posebno mesto. Naveo je da su svađali jer ga je optuživala za preljube, a Sonja je nije ostala nema na ove njegove reči, pa je istakla da druga žena nije bila razlog za prekid njihovog braka.  

Mnoge javne ličnosti došle su da podrže Lukasa, a među njima su pevačica Ivana Selakov, glumac Milutin Mima Karadžić, voditeljka Dragana Katić, ali bivša supruga Sonja nije došla da ga podrži.

ATA / Antonio Ahel Mnoge javne ličnosti došle su da podrže Lukasa, a među njima su pevačica Ivana Selakov, glumac Milutin Mima Karadžić, voditeljka Dragana Katić.

"Nisam ništa želeo da krijem i ne bi trebalo niko da se ljuti. Čuo sam se sa Sonjom i ona je okej sa tim. Smetali su joj pojedini natpisi u medijima proteklih dana, ali je preživela", rekao je Lukas okupljenim novinarima i dodao:

"Ovom knjigom želim da ljudima pokažem koliko je kocka zapravo loša i da iz toga izvuku pouku", zaključio je pevač.

 Čini se da Sonja zaista ne haje za Acine reči ili se makar trudi da tako izgleda, pa je na Instagramu fotografijama jasno stavila do znanja da uživa negde daleko od Beograda na moru.

Izvor: Lepa&Srećna