Voditeljka Jovana Jeremić pokazala je da jako dobro zna kako funkioniše šoubiznis scena u Srbiji. Spremna je da bude odvažna, provokativna i da govori o stvarima kojih se drugi libe da pričaju. Tako je bez zadrške govorila o razlozima zbog kojih je menjala posao, o zaradama, odnosima s kolegama ali i na temu braka i odnosa s opasnim muškaricma koji su želeli da je uvedu u nemoralan život. Poznato TV lice ističe da je udaja za Vojislava Miloševića njena najispravnija odluka.

"Moj brak je sasvim okej. Moram da kažem da sam donela dobru odluku pre četiri godine. To nije bilo očekivano. Uz mene su očekivali nekog bumbara. Očekivali su muškarca koji je jako uticajan, ima puno novca. Izabrala sam skromnog čoveka",  ističe voditeljka koja je udata za Vojislava Miloševića koji je diplomirani ekonomista.

 Jovana je "Grand magazin "otkrila da je za nju udaja bila rešenje.

"Meni je udaja bila izlaz i to je bila mudra odluka u tom trenutku Želela sam da se spasim nekih stvari u koje sam upala. Da se nisam udala sa 27 godina, imala bih probleme. Nisam mogla da se odbranim od nekih ljudi. Hteli su me za stvari koje ne želim. Nisam želela da nikome budem ljubavnica. Jako sam moralna, mada to niko ne bi rekao. Udajom sam se spasila. Bila je moj izlaz i mudra odluk. Svi su se prenerazili zašto sam to učinila. Voja je bio najkvalitetniji, pošten i intelektualac. Znala sam sa kim pravim dete",  rekla je voditeljka.

Jovana se nedavno prisetila i svog venčanja kada je otkrila da njena venčanica nije bila bele boje jer, kako kaže, belo je za normalne žene.

suprug jovane jeremic
Instagram / jovanajeremicmilosevic 

"Ja sam uvek bila žena sa muškim mozgom", napisala je Jovana i dodala da su se venčali 31. jula, na Vojin rođendan.

 Izvor: Lepa&Srećna