Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana je doživela potpunu dramu. Naime, situacija zbog koje se digla prava frka jeste krađa njenog mobilnog telefona. Ali ne samo to, već je osoba koja je ukrala telefon počela da šalje njenim prijateljima i pratiocima raznorazne poruke, zbog kojih su se mnogi zabrinuli.

Ona je upozorenje objavila na svom Insatgram profilu, uz poruku koja glasi:

"Želim da obavestim sve svoje kontakte i prijatelje da mi je telefonski broj hakovan i da me kontaktiraju ako dobiju bilo kakvu poruku neprimerenog sadržaja na viber, vacap ili SMS sa mog broja ili nekog drugog broja u moje ime. Izvinjavam se svim ljudima koji su već bili uznemiravani i želim da vas obavestim da je predata prijava u nadležni organ".

cakana pljacka
Printscreen/ Insatgram Dragica Radosavljevic Cakana 

Cakana je pre par godina isto bila meta razbojnika, kada je iz njene kuće odneto 850 evra i 60.000 dinara. 

"Nisam se uplašila, čega da se uplašim? Samo sam ostala bez veće količine novca. Ja sam uzela deo novca, nije mi bio u fokusu neseser sa parama, na snimku ima sve. Gledao je i čekao da izađem, pa je nestao. Bilo je 850 evra i 60.000 dinara, on tako verovatno i zarađuje. Ne mogu da verujem da takvi šetaju ulicom", poručila je tada Dragica Radosavljević Cakana.

Izvor: Lepa&Srećna