Pevačica Svetlana Ražnatović se nedavno vakcinisala, pa je svim građanima uputila jednu oštru poruku, a to je da se vakcinišu kako bismo se što pre vratili normalnom životu. Tokom vikenda je nastupala u Gruži kod svojih prijatelja, pa se povodom toga i oglasila.

"Toliko dugo nisam nastupala, a željna sam pevanja, da sam bila iznenađena koliko me je ponela atmosfera i koliko sam uživala kod svojih prijatelja", rekla je Ceca za "Alo".

Nastupi joj mnogo nedostaju, a ona je ponovo uzutila apel svim ljudima.

"Želim da zamolim sve ljude i da apelujem na njih, ukoliko mogu: "Molim vas, vakcinišite se kako bismo se što pre vratili normalnom životu! Meni sve to jako nedostaje!", objasnila je Ražnatovićeva.

Nastupi joj mnogo nedostaju, pa u želji da se što pre svet vrati na staro ona se odlučila na taj korak i vakcinisala se. Podsetimo da pevači ne rade otkako je počela pandemija korona virusa, pojedini ističu da teško žive, dok drugi letuju na tropskim destinacijama. Sve u svemu, svima provod i dobra muzika nedostaju, pa je samo pitanje trenutka kada ćemo uživati u dobroj atmosferi naših pevača.

Izvor. Lepa&Srećna