Bogdan Srejović, mladi beogradski menadžer s kojim je Ceca Ražnatović u romantičnoj vezi od decembra prošle godine, proslavio je rođendan u jednom lokalu u prestonici, u društvu najbližih prijatelja. Dvoje zaljubljenih proveli su čitav dan zajedno, a posle intimnog ručka i opuštenog popodneva, predveče je počela i rođendanska žurka. 

Slavljenik je bio u sportskoj, ali odabranoj modnoj kobinaciji - u beloj košulji sa tamnoplavim džemperom, dok je Ceca blistala pod šminkom s kakvom je dugo nismo videli. Naglašene obrve i ajlajner su njen "zaštitni znak", ali je vatrenocrveni ruž novost posle dužeg vremena.

Ona je već duže vreme uglavnom nosila bleđe nijanse karmina i boju pudera ili one sa prirodnom nijansom usana. Međutim, uz prateći crveni lak na noktima, ova nova kombinacija je bila pun pogodak.

cecin decko bogdan rodjendan
ATA Images/Antonio Ahel Ceca Ražnatović

Atmosfera na rođendanu je bila vesela, a Ceca je sve vreme tiho pevušila. Ipak, "zvezda" večeri je bila Bogdanova ćerkica Iskra koja je zapevala Anastasijinu pesmu "Mala". Ponosni tata nije propustio da ovaj video objavi na svom Instagram profilu. Kako su poslužene tri torte, devojčica je uživala duvajući svećice uz najlepše želje!

cecin decko bogdan rodjendan
Instagram / bogdansrejovic 

ZAVIRITE U GALERIJU SLIKA I POGLEDAJTE DETALJE SA ROĐENDANA!

ATA Images/Antonio Ahel Bogdan Srejović slavi rođendan

Izvor: Lepa&Srećna