Jedan od najpoznatijih tenisera sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena poseduju veoma luksuznu i ekskluzivnu vilu, koja se nalazi u Marbelji. Procenjuje se da je rednost ovog velelepnog imanja i objekta oko 10 miliona evra.

Novak sa svojom porodicom uživa u komforu raskošne vile, koja poseduje privatni bazen, spa centar, teniske terene, bioskopsku salu, i čak 9 spavaćih soba, salu za bilijar i teretanu. Porodica Đoković ima savršen pogled na more i planine, kao i veliko dvorište.

Ove fotografije čim su došle u javost, eksplodirale su i naišle na mnoštvo reakcija. Jedni su komentarisali da je vila poprilično lepa i sa ukusom, dok su drugi negativni komentari govorili da kuća poznatog tenisera podseća na kuću narko bosa Pabla Eskobara. Pored toga španski mediji su prenosili da Novak i Pablo imaju dosta sličnosti, kao i da vole iste stvari.

Novak je već navikao na proizvke, kako domaćih, tako i stranih medija i pored svega toga on se odlično drži i stojički to podnosi. Novak je ovu vilu, kao i mnoge druge stvari zaslužio svojim uspehom i dugogodišnjim radom, tako da sada sa porodicom ubira te plodove.

Izvor: Lepa&Srećna