Pandemija korona virusa izazvala je veliki strah među stanovnicima planete jer je osim zdravlja ugrožena i kompletna ekonomija, čega je očigledno svesna i Dragana Mirković koja se emotivnom porukom obratila zaposlenima na DM Sat televiziji i poručila im da budu bez brige. 
Folk zvezda koja je nebrojeno puta pokazala svoju humanu stranu, postavila je status na društvenim mrežama koji je za kratko vreme izazvao pozitivne reakcije.

"U ovim teškim vremenima, želela bih da se posebno zahvalim zaposlenima na DM Sat televiziji, pre svega na lojalnosti, porukama podrške kao i na njihovom radu koji omogućava da se program nesmetano emituje, doduše, bez poznatih emisija jer na žalost vanredna je situacija. Želimo da u ovim nedeljama budete uz svoje porodice i brinete o njima a ne o poslu. Daće Bog kada sve ovo prođe, svi zajedno, u istom sastavu, nastavićemo da jos jači i povezaniji, pravimo još bolji program" - poručila je Dragana i na taj način podržala inicijativu predsednika Vučića da ne bude otpuštanja, ali i poslala dobar primer svim ostalim poslodavcima u zemlji.