Pevačica Milica Todorović je nedavno izbacila novi singl, a pojedini smatraju da i dalje pati za bivšim momkom Petrom Strugarom, koji je nedavno dobio dete sa svojom poznanicom. Pesma je izašla na dan njegovog rođendana, a ona je objasnila da li je to slučano uradila ili je njen potez imao simboliku vezanu za bivšeg partnera.

"To nema veze sa njim, već se sve desilo slučajno. Trebalo je 24. maja da izbacim pesmu, ali sam u međuvremenu saznala da će Dara Bubamara objaviti svoju pesmu tog dana, pa su me saradnici posavetovali da ja to uradim dan ranije. Tek posle sam shvatila da je tog dana i Petrov rođendan, a da sam to namenski uradila, priznala bih. Sve je to sastavni deo života, volimo, patimo, sve je to normalno", rekla je Milica Todorović za "Alo".

Pesma se zove "Proćićeš me ti", a Milica je otkrila da li postoji osoba za kojom pati.

"Iskrena da budem, postoji, ali ne mogu da kažem o kome je reč."

Pevačica je istakla da li je zaljubljena i koja bivša ljubav joj je ostala u najlepšem sećanju.

"Trenutno nisam, ali ovo je period kada sam naučila da volim sebe. Sada sam srećnija i zahvaljujući tome uspela sam i da smršam. Svaka na svoj način, ali izdvojila bih vezu sa Milošem Paunovićem. Nas dvoje smo šest godina bili zajedno, to je ujedno i moja najduža veza"

Izvor: Lepa&Srećna