Od kada je srce Snežane Đurišić osvojio beogradski ginekolog VanjaMilošević, pevačica se ne odvaja od njega bilo da su u zemlji ili van nje. Gradske priče o tome da je u vezi sa mlađim muškarcem previše je ne tangiraju i, kako dodaje, nije Vanju našla u obdaništu pa da je razlika u godinama toliko velika. 

PROČITAJTE JOŠ: SNEŽANA ĐURIŠIĆ (58) OTKRIVA SVOJ BOTOKS TRETMAN: Čelo bez bora dugujem doktoru

- Ja nisam lovac. Ja sam uvek bila dama i žena koju su osvajali, ali eto, ako baš govorimo tako, onda sam ja ta koja je ulovljena. Vanja je jedan gospodin intelektualac, koji zna kako i šta treba da radi. Ja sam generacija žena koja ne juri muškarce, nego koju osvajaju. Svim svojim koleginicama i ženama ovog sveta želim jednog Vanju - rekla je za Snežana, koja se ne obazire ni na opaske da je spojila dva u jednom, te da je dobila i ginekologa i muškarca.

- O tome ne bih želela da pričam. Samo ću još ovo reći: srećna sam sa Vanjom. To mogu da kažem i to je bitno - poručila je Snežana.

Na pitanje da li bi se ponovo udala, Snežana je odgovorila: 

- O braku nema potrebe da razmišljamo. Mi smo dvoje ostvarenih, slobodnih ljudi. Taj potpis nam nije potreban. Ako poželimo, razmislićemo da li ćemo to uraditi. Ali u našem slučaju to nije presudno. 

Kliknite OVDE da pogledate zajedničku sliku Snežane i njenog izabranika!

PageBreak

Od kada je u ljubavi sa Vanjom, pevačica ne skida osmeh, a za njenu sreću je presudno nekoliko faktora. 

- Ljubav prema određenoj osobi, deci, unucima. Samo ljubav - istakla je Snežana. 

PROČITAJTE JOŠ: Snežana Đurišić iznenadila javnost u Srbiji: evo kako pevačica izgleda bez šminke u 57. godini (FOTO)

Iako se pisalo da nije u dobrim odnosima sa sinom, ali i da joj je zamerio vezu sa ginekologom, Snežana kaže:

- Sin mi ništa nije zamerio. Moj odnos sa sinom ne bih komentarisala u medijima. Uvek smo bili u dobrim odnosima. Ono što se dešavalo je iz nekog razloga koji meni nije bio poznat, ali javno ne bih govorila o tome.

Tekst: F. J.

Izvor: Blic