Koliko život ume da bude nepredvidiv pokazuje i slučaj glumice Marine Ćosić, kojoj su se dve izuzetno velike stvari dogodile istog dana.

Početkom godine rodila je ćerku Sofiju, a vest da je u drugom stanju saznala je istog dana kada je bila sahranjena njena baka za koju je bila jako vezana. Ovog potresnog dana prisetila se i na društvenim mrežama, spomenuvši i čemu je sve baka Ljilja naučila.

"Godinu dana, već. Kao juče da je bio najemotivniji dan u mom životu. Sahrana i saznanje da sam trudna - u istom danu. Naučila si nas da uvek nosimo karmin i osmeh na licu. Da papilotna podiže kosu i pravi volumen, da su volumen i čista kosa MUST. Da se oblačimo raznobojno. Da imamo namazane i uredne nokte. Da volimo zlatan nakit i da volimo modu (samo sa mnom ti je to uspelo ‍). Da budemo nezavisne žene i da radimo i posle penzije. I na kraju, da pobijemo svaku prognozu i da se borimo kao lavice. Sve smo to naučile iz tvog primera. Hvala ti", napisala je Marina uz zajedničku fotografiju s bakom.

 Glumica je izazvala mnogo pažnje kada je otkrila da su joj mnogi glumački angažmani otkazani kada je otkrila da je u drugom stanju.

"Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte. Masa ljudi i dalje ne primećuje da sam u drugom stanju", rekla je ona tada.

Izvor: Lepa&Srećna