Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAZUMEMO SE U GLUMI JER DELIMO ISTI UKUS I POGLED NA SVET: Kad Milica Mihajlović deli kadar sa suprugom Vojom Brajovićem

Njihov brak već dve decenije važi za veoma skladan.

  Izvor: Youtube/Printscreen/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Kada bračni partneri dele istu profesiju i kada je reč o glumi, kao što je to slučaj kod glumaca Milice Mihajlović i Voje Brajovića, neminovno je da se barem jednom zajedno nađu u kadru. Glumili su u seriji Sinđelići, a da li su uspeli da budu samo kolege u kadru, otkrila je Milica.

"Mnogo smo improvizovali, ali sa Vojom je i lako i lepo da radim. Igrali smo u nekoliko navrata zajedno i u pozorištu i na filmu. Razumemo se u glumi jer delimo isti ukus i pogled na svet, lako uđemo u isti akord, žanr, tonalitet. Tako je i kada radim sa prijateljima.. Opet, ume da budeveoma inspirativno kad se sretnete sa novim mladim ljudima", rekla je Milica, te prokomentarisala da li domaća književnost oskudeva u glavnim ženskim ulogama.

Pročitajte i ovo

 "Zna se da je 70 odsto uloga pisano za muškarce. Ipak. čini se da se prilike menjaju, za šta je glavni krivac Milena Marković ,sjajni pisac koji piše divne ženske uloge. Najvažnije je da služimo priči", rekla je za "TV ekran" Milica, koja je u igrala u seriji "Čizmaši", ekranizovanoj po književnom delu njenog oca.

"Bilo je dirljivo i lepo. Uzbudljivo iskustvo mi je bio i rad na predstavi ‘Petrijin venac‘ jer sam doživela novu bliskost sa ocem. To je veliko opterećenje i tri puta veća odgovornost nego kad radite sa ljudima sa kojima niste toliko bliski",  rekla je glumica koja kaže da njene kolege često napuštaju profesiju jer ne mogu da izdrže neizvesnost.

"Obožavam svoj posao,  trudim se da hvatam svako crnce radosti u njemu. Drugo, ja sam timski igrač. Sećam se kad mi je Milena Dravić na početku rekla ‘Videćeš ili ćeš se raspadati od posla, ili nećeš raditi ništa. Posao dolazi u talasima i to treba izdržati‘. I tako je, strpljen- spase", rekla je Milica.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna/TVEKran

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije