Pevačica Ana Bekuta važi za jednu od najlepših žena na estradi, iako je zakoračila u sedmu deceniju života. Njen izgled je rezultat brižljive nege, birane ishrane i redovne fizičke aktivnosti. Bekuta redovno posećuje kozmetičke i frizerske salone kako bi uvek bila potpuno sređena. 

Tokom svoje dugogodišnje karijere menjala je svoj fizički izgled, a frizure posebno. Ipak, u poslednje vreme ne ekserimentiše previše, a sada je otkrila zbog koje promene se žestoko pokajala.

“Kad sam bila skoro crna. Hteli smo neku tamno smeđu, čokolada boju, ali sam odreagovala čudno i bila sam pretamna za svoj ukus, čak sam se i rasplakala. To je bio šok, ali sam se posle navikla i prijalo mi je“, ispričala je ona za Grand Online. Ana ističe da od partnera Milutina Mrkonjića ima potpunu podršku za sve.

“Potpuno razume moj posao i da moram da se menjam. Da svaki dan oblačim drugu garderobu, za razliku od njega koji… Hajde da ga ne ogovaram, ali njemu to nije važno. A meni je važno zbog mog posla. I on to razume i ne meša se“, ispričala je Bekuta.

Izvor: Lepa&Srećna