Porast temperatura i UV indeksa znače da sada posebno moramo voditi računa o zaštiti kože od sunca. Iako smo UV zracima izloženi tokom cele godine, u periodu od proleća do jeseni oni su najvećeg intenziteta.

Dermatolozi su nam otkrili u čemu je razlika između kreme, fluida i spreja i kako izabrati odgovarajući SPF preparat prema svom tipu kože, kako se pravilno nanosi, koliko često i podsetili na ono što često zaboravljamo....

novi broj magazina lepa i srecna
Promo 

Razgovarali smo i o mladežima, flekama izazvanim sunčanjem, kao i o starenju kože kao direktnoj posledici.

novi broj magazina lepa i srecna
Promo 

Za vas smo pripremili i izbor trendi komada odeće i obuće iz aktuelnih kolekcija. Tu su i ideje za stajling u različitim prilikama, kao i letnji trendovi u svetu manikira.

novi broj magazina lepa i srecna
Promo 

Zvezda naše naslovne strane je proslavljena i nagrađivana glumica Nada Šargin. Razgovarali smo o njenom novom filmu „Živ čovek“, o ulogama koje menjaju život, o unutrašnjoj sreći i spoznaji sebe, ali i iskustvu sa psihoterapijom, koja joj je veoma prijala.

novi broj magazina lepa i srecna
Lepa&Srećna 

Većina žena koje inače pate od migrene primećuju pogoršanje pre početka menstruacije. Specijalista ginekologije objasnila je povezanost između takozvanog PMS-a i migrene, ukazala na znake koji mogu ukazati na neki ozbiljniji problem i otkrila koje namirnice dodatno pogoršavaju migrenu.

Kako ćemo u narednom periodu najviše vremena provoditi na terasi, u sekciji Living pronađite ideje za uređenje malih terasa i balkona
Zbog pandemije, prošle godine većina nas nije otputovala na more.

novi broj magazina lepa i srecna
Promo 

Ovog leta, situacija je izvesnija, stoga vam predlažemo tri destincije u okruženju, gde trenutno možete uživati u svim čarima letovanja.

novi broj magazina lepa i srecna
Promo 

Poklon dodatak YUMAMA namenjen je roditeljima i onima koji tek treba da se ostvare u ovoj ulozi. Istražili smo šta je prva pomoć kod alergija i koji su najčešći alergeni, kako smiriti nervozni stomačić kod beba, koje namirnice se preporučuju u prvim godinama detetovog života i još mnogo korisnih stvari.