Jedna od najpoznatijih svetskih blogerki je upravo Srpkinja Tamara Kalinić. Ne samo da je u svetu prznata, već je mnoge naše devojke vole i prate svaki njen pokret, stajling i maštaju o destinacijama koje Tamara često obilazi. Uzor je mnogima, pa čak i svojim koleginicama, a sada je otkrila malo više od onoga što vidimo na Instagramu.

Malo se u jasvnosti zna o njenom privatnom životu, pa je otkrila da on ne spada u njen posao i da zato ne ističe taj segment.

"Moj ljubavni život nikada nije bio sastavni deo mog posla i to nikoga nije zanimalo. U suštini, nikada nisam imala turbulentne veze, imala sam sreće", rekla je i dodala da je pre dve godine prekinula vezu sa momkom, kao i da je sada zadovoljna i ispunjena na emotivnom polju: "Da, to je tačno, ali nije to bio raskid, to je više bio prekid. Sad sam u drugoj ljubavnoj fazi i vezi. Nikada nisam bila srećnija. Emotivna sam i ljubav mi je jako bitna. Ljudi misle da je meni posao presudan, a u stvari, ljubav je moj pokretač".

Osvrnula se i na to kakvog muškarca očekuje pored sebe i kakav mora biti, shodno njenom senzibilitetu.

 "Mislim da je jako bitno naći muškarca koji je pun samopouzdanja. Nije bitno koliko zarađuje, kako izgleda, kojim poslom se bavi, bitno je da puca od samopouzdanja i da tvoj uspeh ne umanjuje. Važno je da čvrsto stoji na nogama, a moj na svojima stoji, i drži i sebe, i mene", objasnila je blogerka za "Alo".

Kada je reč o stilu, Tamara važi za veoma stilizovanu i kreativnu ženu, shodno tome je i najpoznatija modna blogerka u svetu. U svom intervjuu je otkrila šta je potrebno za dobar stil, da li je novac presudan?

"Poznajem ljude koji se jako dobro oblače, a njihov kompletan stajling ne košta više od 40 evra. Mislim da je kreativnost važnija od novca koji ste potrošili. Ukoliko volite određene brendove, potrebno je da izdvojite više novca, ali smatram da se njime ne kupuje stil. Ili ga imate ili ga nemate. Ako ga imate, i sa malo para, uspećete da se dobro obučete", zaključila je.

Podsetimo da blogerka živi u Londonu, da se ovim poslom bavi iz čiste ljubavi i želje da joj moda bude primarni vid zarade i hobi. Svojevremeno je isticala da su počeci bili veoma teški, kao i da je dok je počinjala svoj blog radila u apoteci. Rođena je u Sarajevu, a sa tri godine je sa porodicom izbegla u Novi Sad, ima sestru Kristinu koja joj je najveća podrška u životu i poslu.

Izvor: Lepa&Srećna