Naša proslavljena influenserka i modna blogerka Tamara Kalinić je devojka sa nenadmašivim stilom. Kad god nam je potrebna inspiracija za odevnu kombinaciju, ona je uvek jedan od izbora.

Ovog puta Tamara je otišla korak dalje i pokazala nam kako da zavirimo u partnerov ormar i proberemo najbolje komade - za nas!

Proleće nam se polako približava i pravo je vreme da pripremimo kožne jakne, blejzere i košulje. Svoje ili još bolje - naših jačih polovina! Tamara je pozajmila 4 komada iz ormara svog dečka i potpuno oduševila načinom na koji ih je uklopila u svoj odevni stil.

Prva kombinacija sa kožnom jaknom. Obukli ste džins i belu košulju? Sve što vam je potrebno da zaokružite ovaj stajling je kožna jakna - a zašto ne baš partnerova za opuštenu varijantu.

tamara kalinic
Instagram / tamara 

Druga kombinacija je duga bela košulja. Ako je pozajmite od partnera, možete je nositi i kao haljinicu. Preko nje Tamara je odabrala kariranu jakna-košulju, dok su izbor obuće bile crne martinke - sjajno!

tamara kalinic
Instagram / tamara 

Treća kombinacija je karirano-sivi blejzer. Kada vaš partner ima ovakav komad u ormaru, sve drugo je lako - džins i bela košulja ispod blejzera, sa omiljenim parom potpetica i vi ste, poput Tamare, spremni za izlazak!

tamara kalinic
Instagram / tamara 

Četvrta kombinacija je odelo. Odlična ideja za posao ili kada žurite a potreban vam je brz i efektan stajling. Ovo belo odelo ne samo da je ultra moderno, a "za broj veće" daje eleganciji dozu opuštenosti. 

tamara kalinic
Instagram / tamara 

Kako je Tamara sve to izvela, pogledajte u narednom videu:

 Izvor: Lepa&Srećna