Tamara Kalinić je zasigurno najuspešnija srpska modna influenserka i blogerka, a postigla je svetsku slavu. Zanimanje 21. veka postavilo je neke nove trendove, a u njima se ona odlično snašla!

Zaista se može reći da predstavlja našu zemlju u najlepšem svetlu. Rođena u Novom Sadu, sada živi i osvaja ulice Pariza.

Na svom Instagram profilu, pored toga što objavljuje profesionalne modne fotografije, pažljivo neguje i publiku, sve koji je prate i podržavaju njen rad. Tako je prihvatila igru „Tačno/Pogrešno“, koja je ovih dana prilično aktuelna na ovoj mreži i ponudila pratiocima da pogađaju šta je istina a šta ne u njenom privatnom životu.

Kako je njeno poreklo uvek svima zanimljivo, nije izostalo pitanje da li je tačno ili pogrešno da ona veruje "da ne bi bila toliko popularna" da je ostala u Srbiji.

Na ovo je Tamara odgovorila: „Pogrešno“. „Možda se ne bih bavila modom, ali takav mi je karakter i znam da bih bila uspešna i da sam se posvetila farmaciji (koju sam studirala). Ja sam žena koja voli da radi i napreduje, ne volim da se zadržavam na jednom mestu previše. Šta god da sam započela u životu postala sam uspešna u tome, jer za mene poraz nije opcija. Možda će mnogi ovo smatrati arogantnim odgovorom, ali to je moj stav.“

tamara kalinic
Instagram / tamara 

Nametnuo se još jedan komentar u vezi sa njenim srpskim poreklom: „Mrzela si život u Srbiji. Nisi imala prijatelje pa si se zato preselila u Englesku“. Tamara i na ovo kaže: "Pogrešno!"

„Ja sam svuda ista i oduvek sam imala malo prijatelja oko sebe, ali takođe i puno ljudi koju su obožavali da mrze ono čime se bavim. To se desi kada odlučite da kročite vam svoje zone komfora. Veoma sam direktna i ne pretvaram se da volim ljude koje ne volim. Mene je veoma lako voleti ali i ne voleti, ali u svakoj zemlji sam ista.“ I dodala: „I dalje negujem prijateljstva stara 15 godina. Moja najbolja drugarica to može i potvrditi!“

tamara kalinic
Instagram / tamara 

Izvor: Lepa&Srećna