Da prava ljubav uvek pronađe svoj put, dokaz su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger. Otkako se pojavila u svetu sporta, naša teniserka je sve osvojila lepotom ali i ponašanjem. Postala je tiha patnja mnogih muškarcima, ali prvi susret s nemačkim fudbalerom nije prošao baš glatko. U filmu koji je prikazan u Bastijanovu čast kada je završio fudbalsku karijeru opisan je momenat njihovog upoznavanja.

"Ne, hvala, ja sam sam srećno zaljubljen", rekao joj je Nemac, koji je bio u srećnoj sedmogodišnjoj vezi s manekenkom iz Minhena Sarom Brandner. Iako su svi iščekivali njihovo venčanje, raskinuli su 2014. godine. Razlog je otkriven kasnije - Bastijan se ludo zaljubio u Anu.

Kako su se zapravo upoznali, Ana i Basti, otkrio je nemačkom "Bildu" trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

"Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana (koja je inače udata za košarkaša Nemačke Jana Jaglu, prim. aut). Neka se deca vole i drže za ruke", rekao je Pešić.

Anin ljubavni život obeležilo je nekoliko veza: sa teniserom Markom Stilitanom, golferom Adamom Skotom i slavnim španskim teniserom Fernandom Verdaskom. Ipak, da se zakune na večnu ljubav poželela je samo Bastijanu.

Nakon tajne veridbe usledilo je bajkovito venčanje u Veneciji  12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija iz celog sveta. 

Roditeljstvo je obogatilo njihov život iz snova. U martu 2018. godine dobili su sina Luku, a u avgustu 2019. i drugog sina Leona. 

Ni Ana ni Bastijan ne skrivaju koliko su zahvalni što su se pronašli pa često i na društvenim mrežama upućuju jedno drugom emotivne reči.

 Izvor: Lepa&Srećna